Karosszéria javítás

Cégünk balesetes , sérült  és korrodált gépjárművek karosszériájának javítását végzi . 

A sérülés és kordoráció mértékétől  és helyétől függően az érintett karosszéria elemet cseréljük vagy javítjuk. Műhelyünk rendelkezik húzató paddal és kerettel , valamit 20 és 30 tonnás hidraulikus nyomó/húzó hengerekkel .

A gépjárművek folyamatosan "sérülnek" ugyanis a legtöbb autó kint áll a szabad égen ez a  folyamat  a téli hónapokban a intenzívebb , lentről sós latyak ,pára és a felcsapódó koszos víz, fentről meg  csapadék és szmog támadja a karosszériát, sőt, egyes eseteknél még belülről is szivárog a fűtőrendszer is...  Ezek hatására mattul a fényezése, elöregednek a tömítések, kiszívja a nap az utasteret, és persze koszos lesz az autó.  Tanácsos rendszeresen lemosni gépjárművét alul felül különösen a téli hónapokban, így valamelyest lassíthatjuk az elöregedési folyamatot.

Mi azt javasoljuk amint a kordoráció megjelenik gépjárművén , minél előbb vigye el megcsináltatni, mivel általában ilyenkor kisebb felületet kell javítani ami kisebb költséget jelent.

A sérült gépjármű javítási idejét befolyásolja a sérült felület, de törekszünk a lehető leggyorsabb javításra.  Ügyfeleink igénye esetén csereautót biztosítunk a javítás időtartamára.

Karosszéria javítási szolgáltatásaink

Hegesztés

Egyengetés

Rozsdás elem javítása

Szélvédő és üvegek cseréje

Üreg és alvázvédelem


Belső elemek szerelése

Sérült letört kötőelemek javítása eltávolítása  

.

Karosszéria elemek eltávolítása és visszaszerelése